Archiv rubriky: Uncategorized

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Jste-li naším zákazníkem, odběratelem blogových článků nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme, navštívíte-li naše webové stránky nebo využijete-li našich on-line služeb.

Správce osobních údajů

Jsme Vitamíny s příběhem s.r.o., IČ 05212529, sídlo Královická 544/8, 250 01 Brandýs nad Labem, sp. zn. C 290348 vedená u Městského soudu v Praze, a provozujeme webové stránky www.vitaminyspribehem.cz.

Jako správce jsme to my, kdo určuje účely, prostředky a délku doby zpracování Vašich osobních údajů.

Budete-li nás chtít v průběhu zpracování údajů kontaktovat, můžete tak učinit telefonicky na číslo +420 774 158 111 nebo prostřednictvím e-mailu info@vitaminyspribehem.cz 

Rozsah osobních údajů a účely jejich zpracování

Zpracováváme pouze osobní údaje, které nám sami svěříte, a to pro naplnění následujících účelů:

  • poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení a e-mail nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (zaslání e-booku, kontakt pro domluvení termínu objednaných služeb).

  • vedení účetnictví

Jste-li zákazníkem, Vaše osobní údaje v rozsahu fakturačních údajů nezbytně potřebujeme k tomu, abychom splnili zákonnou povinnost vystavování a evidence daňových dokladů.

  • marketing – zasílání blogových článků

Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení a e-mail využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem nebo odběratelem blogových článků, činíme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu pěti (5) let od poslední objednávky. Svůj souhlas můžete odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu trvání smluvního vztahu a po jeho ukončení ještě po dobu běhu promlčecích lhůt prodloužených o jeden (1) rok, pokud příslušné právní předpisy nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli dobu jinou.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Cookies používáme pouze pro měření návštěvnosti webu. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat, naše stránky se Vám i tak zobrazí korektně.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako své vlastní a tak, jak je to jen možné. Přijali jsme a udržujeme veškerá dostupná technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K Vašim osobním údajům mají přístup pouze naši spolupracovníci.                                                                                      Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí osobní údaje ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují. Jsou to poskytovatelé následujících platforem:

SmartSelling a.s. (SmartEmailing, MioWeb, FAPI)

Facebook

Google

Pokud někdy v budoucnu budeme využívat další aplikace či zpracovatele, budou muset splňovat nejméně stejné nároky, jako klademe na své aktuální zpracovatele.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území Evropské unie.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

Máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Máte také právo vznést námitku proti zpracování, můžete i podat stížnost u dozorového úřadu.

Budete-li chtít některého ze svých práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu na adrese info@vitaminyspribehem.cz

Mlčenlivost

Ujišťujeme Vás, že všichni naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří zpracovávají Vaše osobní údaje, či by je zpracovávat mohli, jsou vázáni mlčenlivostí o osobních údajích i bezpečnostních opatřeních, jejichž zpřístupnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení smluvního vztahu mezi námi našimi spolupracovníky.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. května 2018.

Pouze 10% obyvatel žijících v zemích EU má optimální hladinu homocysteinu a celá třetina evropské populace vykazuje rizikové hodnoty.

Bezpečná hladina homocysteinu

Homocystein pod 9 μmol/l

Lidé, kteří mají hladinu homocysteinu 6 μmol/l a méně, zpravidla nebývají náchylní ke vzniku civilizačních chorob, a tyto hodnoty jsou bez klinického významu. Hodnoty nad 6 μmol/l nám říkají, že riziko vzniku chorob, jimž lze předcházet, je sice relativně malé, nicméně existuje.

Hladinu homocysteinu pod 9 μmol/l  má 10% obyvatel EU

 

Vaše tělo vzkvétá nebo uvadá?

Riziková hladina homocysteinu

Homocystein nad 9 μmol/l

Existuje zvýšené riziko, že onemocníte některou z běžných civilizačních chorob. Toto riziko se logicky sníží, pokud snížíte hladinu homocysteinu o několik bodů. Naopak riziko se zvyšuje čím vyšší je hladina homocysteinu. Hladina homocysteinu nad 18 μmol/l se pojí až s 50% rizikem,  že během následujících 10 až 30 let se u vás rozvine jedna z pěti hlavních civilizačních chorob: infarkt, mrtvice, cukrovka, rakovina a demence. 

Hladinu homocysteinu 9-12 μmol/l  má 35% obyvatel EU
Hladinu homocysteinu 12-15 μmol/l má 20% obyvatel EU
Hladinu homocysteinu 15-18 μmol/l má 20% obyvatel EU
Hladinu homocysteinu nad 18 μmol/l má 15% obyvatel EU

Homocystein Vitality s aloe vera pro hladinu homocysteinu do 9 μmol/l

Homocystein Vitality s aloe vera je přírodní produkt, který obsahuje v jedné kapsli všechny potřebné vitamíny pro snížení a udržení hladiny homocysteinu na ideální hladině. Užívá se 1-2 kapsle denně nalačno, dostatečně zapít vodou. 

Držte homocystein na uzdě pomocí doplňků stravy Homocystein Vitality

Homocystein Vitality s betainem pro hladinu homocysteinu nad 9 μmol/l

Homocystein Vitality s betainem je přírodní produkt, který obsahuje v jedné kapsli všechny potřebné vitamíny pro snížení vysoké hladiny homocysteinu. Užívá se 1-2 kapsle denně nalačno, dostatečně zapít vodou. 

Chcete-li si udržet optimální hladinu homocysteinu a snížit riziko vzniku civilizačních chorob, užívejte v dostatečném množství vitamíny B6, B12 a kyselinu listovou. Přesné dávkování vitamínů se dá určit podle hladiny homocysteinu v krvi. Objednejte si poradenské služby k homocysteinu. Na konzultaci vás poradce naučí hladinu homocysteinu snižovat a udržovat na optimu.

Vyšší hladina homocysteinu obnáší následující rizika

Arterioskleróza. Pokud máte mírně zvýšenou hodnotu homocysteinu, zároveň se třikrát až čtyřikrát zvyšuje riziko poškození cév. U žen z 80 procent a u mužů z 60 procent.

Rakovina prsu. U žen v menopauze, které delší dobu trpí nedostatkem vitaminu B1, se zvyšuje riziko vzniku rakoviny prsu.  

Poruchy nálady. I nepatrně zvýšená hladina homocysteinu v krvi může vést k chronické únavě, poruchám nálady a problémům s pamětí.

Kolorektální karcinom. Riziko rakoviny tlustého střeva je nižší, pokud v dostatečném množství užíváte vitamin B6. Podle studie švédské univerzity Karolinska Institutet se tak možnost, že onemocníte rakovinou tlustého střeva, snižuje až o 49 procent.

Zánět střev. Zhruba u 80 procent pacientů, kteří trpí ulcerózní kolitidou nebo Crohnovou chorobou, byl zjištěn nedostatek kyseliny listové.

Deprese. Nedostatek kyseliny listové koresponduje s rozvojem depresivního onemocnění. U starších žen, které mají málo vitaminu B12, existuje dvojnásobně vyšší možnost, že onemocní depresí.

Demence. V případě, že máte homocystein vyšší než 14 μmol/l, existuje dvakrát vyšší riziko rozvoje Alzheimerovy choroby než u osob s optimálními hodnotami.     

Diabetes. Lidé s diabetem jsou obzvlášť citliví na vyšší hodnoty homocysteinu, neboť přebytečné aminokyseliny v krvi způsobují nervové a oběhové poruchy.

Infarkt. Vysoká hladina homocysteinu v krvi zvyšuje riziko infarktu až o 70 procent. Ženy užívající ve velkém množství kyselinu listovou a vitamin B6 mohou toto riziko snížit na polovinu.

Problémy v těhotenství. Mezi nejčastější vrozené vady u dětí patří defekty neurální trubice, jako je třeba spina bifida. Těhotné ženy, jež denně užívají 400 mg kyseliny listové, snižují riziko těchto defektů o 50 až 70 procent.

Trombóza. Každý pátý pacient se žilní trombózou má vysokou hladinu homocysteinu, což se projevuje poškozením vnitřních vrstev cév a zvýšeným rizikem vzniku cévní okluze.

Všechny poradny k homocysteinu v ČRVšechny poradny k homocysteinu v SR

Zdroj: http://www.homocystein-netzwerk.de

Objednávka poradenských služeb k homocysteinu u MUDr. Chvalové ve Strakonicích a Plzni

Cena vyšetření krve na homocystein s konzultací k výsledkům rozboru: 1350,-Kč

Cena zahrnuje 1x vyšetření krve a 1x konzultaci poradce. Odběr krve probíhá nalačno v odběrové místnosti certifikované laboratoře. Výsledky rozboru jsou k dispozici zpravidla odpoledne v den odběru.

Cena konzultace k výsledkům rozboru bez vyšetření krve: 800,- Kč

Cena zahrnuje 1x konzultaci poradce. Odběr krve si zajišťuje klient sám přes praktického lékaře. Výsledky rozboru přinese klient na konzultaci k poradci.

Poradce Vás po odeslání objednávky do dvou pracovních dnů kontaktuje emailem či telefonicky a sdělí bližší informace. S dotazy se na nás neváhejte obracet na emailu info@vitaminyspribehem.cz.

Více o MUDr. Chvalové

Těším se na Vaši návštěvu!

Všechny poradny v ČR - Všechny poradny v SR






Odesláním formuláře dáváte souhlas s podmínkami

Dárkové poukazy





Odesláním formuláře dáváte souhlas s podmínkami

Cena poukazu je 1.100,-Kč. V ceně poukazu je zahrnuto vstupní vyšetření krve na homocystein a hodinová konzultace k výsledkům rozboru s doporučením vhodné vitamínové suplementace s ohledem na individuální potřeby klienta. K ceně poukazu bude připočteno  100,-Kč za poštovné a balné. Po odeslání objednávky Vás telefonicky kontaktuje regionální poradce a domluví s Vámi platbu a předání poukazu. Platnost poukazu je 3 měsíce od data jeho vydání. Dotazy zodpovídáme na telefonu 724 322 566.

Vánoční motiv 1

Vánoční motiv 2

Celoroční

 

Výběr menu – dvoudenní workshop 13.-15.10.2017

Vážení, vyberte vždy jeden ze dvou nabízených chodů a odešlete formulář. Jedno jídlo je vždy vegetariánské.

Večeře 13.10.

Oběd 14.10.

Večeře 14.10.

Oběd 15.10.

Ihre Anmeldung zum Bluttest und eine individuelle Sprechstunde bei Elvira Wirth

Einheitlicher Preis in Deutschland ist: 70 Euro

Der Preis beinhaltet 1xBlutentnahme und 1x Fachberatung. Die Blutentnahme erfolgt auf nüchternen Magen-in ein zertifizierten Labor. Nach Abschicken der Bestellung wird der regionale Fachberater Sie innerhalb von 2-3 Werktagen per E-Mail oder Telefon kontaktieren, um Ihnen weitere Informationen mittzuteilen.

Elvira Wirth

Ich freue mich auf Ihren Besuch!





Mit dem Absenden des Formulars erklären Sie sich mit den vorgenannten Bedingungen einverstanden.

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

    1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „

GDPR”) je Vitamíny s příběhem IČ 05212529, se sídlem Královická 544/8, 250 01 Brandýs nad Labem. (dále jen: „správce“). 

2. Kontaktní údaje správce jsou:

adresa: Královická 544/8, 250 01 Brandýs nad Labem
email: info@vitaminyspribehem.cz
telefon: +420 724 322 566

3.  Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2.   Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.   Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle deseti let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

2.   Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.

2 .  Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb. Příjemce údajů je společnost Mailchimp

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2.  Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 18.5.2018.

___________________________________________________________________________________________________

Klient může kdykoliv písemně požádat o odstranění svých osobních údajů z databáze společnosti Vitamíny s příběhem s.r.o., ta si poté ponechá pouze ty údaje, které jsou nezbytné ke správě existujících smluvních vztahů, sjednaných jejím prostřednictvím.

Odmítnutí odpovědnosti: Výsledky klientů jsou zcela individuální a jsou závislé na mnoha faktorech jako je např. zdravotní stav klienta, dodržování předepsaného režimu, pohybová aktivita apod. Výsledky jednotlivých klientů mohou být odlišné.