Půldenní vzdělávací workshop „Jak na potravinové intolerance“






Odesláním formuláře dáváte souhlas s podmínkami
Bez souhlasu nelze formulář odeslat.

Cena workshopu 590,-Kč

Pozvánka

Potravinová intolerance je nesnášenlivost nebo přecitlivělost na určitou složku z potravin. Nejedná se však o  alergii. Jaký je rozdíl mezi intolerancí a alergií? Reakce na alergii přijde ihned, reakce na intoleranci se objeví za několik hodin, dnů nebo týdnů. A značně znepříjemňuje život. Jak rozpoznat potravinovou intoleranci a jak si s ní poradit Vás naučí Ing. Eva Kocurková.

Workshop je určený pouze odborníkům v oboru zachování  zdraví (fyzioterapeuti, maséři, výživoví poradci, čínští medici apod.). Na workshopu se dozvíte vše o potravinových intolerancích (testování z krve, rotační plán, praktické příklady). Absolventi workshopu budou moci spolupracovat a provozovat poradenství pod vedením lektorky Ing. Evi Kocurkové v projektu Potravinové intolerance.

Rezervace místa je dokončena až po zaplacení zaslané faktury. 

Přednášející

Ing. Eva Kocurková

Termín, místo konání, cena

NEDĚLE 20. LEDNA 2019

Vzdělávací a poradenské centrum Vitamíny s příběhem, 10:00 – 17:00, Bohuslava ze Švamberka 4, 140 00 Praha

Cena workshopu – 590,-Kč


Program workshopu

Začínáme v 10:00  a končíme ve 14:00. Počítáme se dvěma malýma přestávkama.

Náplň: Co jsou potravinové intolerance a jejich příznaky, druhy laboratorních testů, rotační plán, postupy v poradně, ceny služeb, formy spolupráce